Privacy Policy Car-Wash De Ring

Versie 1.0 - 24/05/2018

 

We zijn ons er van bewust dat u vertrouwen stelt in onze diensten. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Verder leggen we uit hoe uw gegevens extra worden beschermd, hoe lang de gegevens worden bewaard en wat uw rechten zijn als gebruiker. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Car-Wash De Ring. U dient zich ervan bewust te zijn dat Car-Wash De Ring niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere websites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren.

Car-Wash De Ring respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

Deel 1 – Wie verzamelt uw gegevens?

De gegevens worden opgeslagen op beveiligde cloud servers in het beheer van Car-Wash De Ring of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. De gegevens van ons bedrijf vindt u terug op onze website en onderaan deze pagina.

 

Deel 2 – Hoe verzamelt Car-Wash De Ring uw gegevens?

Wanneer u zich aanmeldt voor onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren.

Wanneer u een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden.

Car-Wash De Ring verzamelt of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij zij van tevoren uw uitdrukkelijke toestemming hiervoor heeft verkregen.

Via cookies verzamelen we gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Meer informatie over onze cookie policy vindt u terug op onze aparte pagina Cookie policy.

 

Deel 3 – Met wie worden uw gegevens gedeeld

Car-Wash De Ring deelt uw gegevens enkel met derden wanneer deze noodzakelijk zijn om de dienst uit te kunnen voeren.

 

Deel 4 – Hoe worden uw gegevens beschermd?

Car-Wash De Ring werkt met een beveiligde SSL-verbinding en is daardoor in het bezit van een SSL-certificaat. SSL, of eigenlijk TLS, herkenbaar aan HTTPS voor de url, is een techniek waarmee de verbinding tussen de bezoeker van een website en de server waar de website is ondergebracht wordt beveiligd middels zeer sterke encryptie. Er wordt altijd gedacht dat SSL alleen nodig is wanneer een bezoeker gegevens verstuurt via de website, maar SSL werkt twee kanten op. Met een SSL verbinding zorgen we ervoor dat men niet kan meelezen met wat u naar de website verstuurt. Maar het voorkomt ook dat informatie die naar de website verstuurd wordt, of vanaf de website verzonden wordt, aangepast kan worden. Als website eigenaar wilt u 100% zeker weten dat uw bezoeker of klant datgene op uw website te zien krijgt dat u er zelf heeft neergezet. Daarom is een veilige SSL verbinding voor iedere website een must.

We nemen regelmatig een back up van al onze gegevens en systemen. Zo beperken we de mogelijkheid van verlies van uw gegevens.

 

Deel 5 – Hoe lang worden uw gegevens bewaard?

Car-Wash De Ring bewaart uw gegevens zolang deze nodig zijn voor het doel waarvoor deze verzameld werden of worden gebruikt. We houden hier ook rekening met het wettelijk karakter van de bewaartermijnen voor bijvoorbeeld de belastingwetgeving.

 

Deel 6 – Rechten voor u als gebruiker

Iedere gebruiker en bezoeker waarvan Car-Wash De Ring de gegevens verzamelt, heeft het recht om toegang te vragen tot zijn informatie en deze in te kijken. Ook mag hij bekijken hoe zijn gegevens verwerkt worden.

De gebruiker heeft steeds het recht om na inzage bepaalde persoonsgegevens te laten verbeteren, aanvullen of wissen.

De gebruiker heeft het recht om volledig uit alle systemen en databases gewist te worden zolang dit niet in strijd is met het wettelijke karakter ervan.

De gebruiker heeft steeds het recht om een klacht in te dienen bij de Privacycommissie wanneer hij of zij vindt dat de persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verzameld en verwerkt worden.

Elke gebruiker of bezoeker waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens.

De betrokkene heeft het recht om de verwerking van zijn persoonsgegevens (tijdelijk) te beperken.

De betrokkene heeft het recht om zijn persoonsgegevens aan een andere verantwoordelijke over te dragen.

De gebruiker heeft het recht om de automatische profilering te laten uitschakelen.

 

Deel 7 – Worden uw gegevens ook buiten de Europese Unie verwerkt?

Car-Wash De Ring werkt niet samen met bedrijven buiten de Europese Unie.

 

Deel 8 – geautomatiseerde besluitvorming (profilering)

Car-Wash De Ring maakt geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming.

 

Deel 9 – Herziening Privacy Policy

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik en de mogelijkheden op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze website kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Car-Wash De Ring controleert regelmatig of zij aan dit privacybeleid voldoet.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Car-Wash De Ring bvba
Kruisven 36, 2400 Mol
014/32 65 67
carwashdering@telenet.be