corona

logo_small

Belangrijke mededeling

Met grote spijt kondigen we aan dat we vanaf heden en tot nader order GESLOTEN zijn. De overheid heeft per ministerieel besluit beslist dat wij als carwash geen essentiële activiteit zijn, ondanks onze inspanningen om uw carwashbezoek in alle veiligheid te laten plaatsvinden. Wij wensen iedereen veel moed en sterkte toe in deze donkere periode. Blijf gezond en positief!

Waspas

Omdat we weten dat heel veel klanten elk jaar wachten op onze eindejaarsactie om van extra gratis euro’s te kunnen genieten willen wij jullie die mogelijkheid ook dit jaar niet ontnemen. Via onze website kan u onze promotie zien en een waspas aanvragen. Deze ligt dan klaar tegen de eerste keer dat u weer komt wassen. Ook een bestaande waspas kan bij opgeladen worden met deze voordelen. De betaling  gebeurt na het ontvangen van onze factuur via overschrijving.

Cadeaubon

Schenk een cadeaubon met een bedrag naar keuze

Deze krijgen dezelfde voorwaarde als een waspas.

Op onze website staat een aparte knop voor het aanvragen van een cadeaubon. Deze kunnen afgehaald  en betaald worden ( liefst met bancontact) aan de carwash na het maken van een afspraak. Onze medewerkster zal met u contact opnemen om deze afspraak te regelen.  Deze afspraken kunnen op maandag tussen 10 en 11uur op woensdag tussen 13 en 14 uur  en op zaterdag tussen 16 en 17 uur.